Εσείς κάνατε LIKE στο Fan Page μας?

Ποιοί είμαστε Εκτύπωση E-mail

Ο Χρυσόστομος Καραούλης είναι NDT Λογοθεραπευτής. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Α.Τ.Ε.Ι. Ιωαννίνων το 2004. Μετεκπαιδεύτηκε στη Νευροεξελικτική Αγωγή/ Bobath (NDT) και στη «Συμβουλευτική Αυτοεκτίμησης» στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Έχει παρακολουθήσει σειρά εξειδικευμένων πιστοποιημένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων στη διάγνωση και στην αποκατάσταση.

Από το 2005 έχει ιδιωτεύσει ως λογοθεραπευτής και έχει συνεργαστεί με ιδιωτικά κέντρα λογοθεραπείας στην Αθήνα. Έχει εργαστεί ως λογοθεραπευτής και επιστημονικά υπεύθυνος στην Αμυμώνη, το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα που παρέχει υπηρεσίες σε άτομα με προβλήματα όρασης και πολλαπλές αναπηρίες. Από το 2008 είναι επιστημονικός συνεργάτης της Παιδόπολης «Άγιος Ανδρέας» Αλίμου (Κέντρο Φροντίδας του Παιδιού «Η ΜΗΤΕΡΑ») στη λογοθεραπεία παιδιών και στην εποπτεία πρακτικής άσκησης φοιτητών. Από το 2012 είναι επιστημονικός συνεργάτης της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αλίμου.

Είναι αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Λογοθεραπευτών (ΣΕΛΛΕ).

 

Η Σοφία Κάσση είναι ψυχολόγος (αρ. άδειας 1460/13-5-2002). Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρόγραμμα Ψυχολογίας) το 2002 και μετεκπαιδεύτηκε στην ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία. Έχει παρακολουθήσει σειρά εξειδικευμένων πιστοποιημένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε τεχνικές θεραπείας και μεθόδους διάγνωσης-αξιολόγησης της προσωπικότητας και της νοημοσύνης παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.

Εργάζεται ως ψυχολόγος από το 2002. Έχει εργαστεί ως επιστημονικά υπεύθυνη στον πρότυπο σταθμό υποδοχής ανέργων με σωματικά ή νοητικά προβλήματα στον Δήμο Αγ. Ι. Ρέντη. Είναι εκπαιδεύτρια-συντονίστρια Σχολών Γονέων και σύμβουλος γονέων σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό από το 2003. Από το 2009 είναι επιστημονική συνεργάτις της Παιδόπολης «Άγιος Ανδρέας» Αλίμου (Κέντρο Φροντίδας του Παιδιού «Η ΜΗΤΕΡΑ») στην ψυχοθεραπεία παιδιών και στην συμβουλευτική αναδόχων γονέων. Είναι ψυχολόγος στην Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά JEANNE D'ARC.

Είναι ενταγμένη στο Μητρώο Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. 2007 έως σήμερα).

 

        

Online Επισκέπτες

Έχουμε 54 επισκέπτες συνδεδεμένους